Ontstekingen, pijn, slikklachten, kauwproblemen, maar ook bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of een slecht instelbare suiker bij diabetes patiënten zijn daar enkele voorbeelden van. Voor deze mensen is het soms lastig om zelf naar de praktijk te komen en het maken van een afspraak komt er vaak niet van.

Heb jij een familielid/ zeer goede kennis vraag dan eens wanneer het voor laatst is geweest dat deze naar een tandarts is gegaan. Ook diegene met een prothese zouden 1x per jaar een bezoek moeten brengen. Een slecht zittende prothese kan namelijk voor irritaties zorgen, maar dat is niet het enige waar de tandarts naar kijkt. Mondkanker bijvoorbeeld komt tegenwoordig veel meer voor helaas. De tandarts kijkt niet alleen naar de tanden, maar ook de slijmvliezen en mensen met een prothese hebben die ook.

Help mee om ervoor te zorgen dat deze ouderen niet vergeten worden!