Go to Top

Tijdelijke wijzigingen openingstijden

Inmiddels is de werkweek echt begonnen en zijn wij er ook een beetje over uit hoe nu verder de komende tijd. Van het weekend berichtten wij u al dat de agenda er de komende tijd anders uit zal zien. Zondagavond laat wisten wij echter hoe.

Ook wij sluiten, omdat wij ons in een groter risicogebied bevinden, onze praktijk voor reguliere tandzorg. Tot vrijdag 6 april zullen wij alleen spoedbehandelingen behandelen.

Spoedbehandelingen zijn pijnklachten, alle klachten bij kinderen, trauma's, nabloedingen en drukplekken bij protheses. Bij afgebroken, losgekomen vullingen willen wij wel graag telefonisch overleg. In overleg met u handelen we een enkele behandeling af indien dit niet kan wachten.

Het spreekt voor zich dat er als dan behandeling plaats vind, dit zo hygiënisch als maar kan gebeurt, maar wij zullen ook strenger zijn naar u toe. Geen extra bezoekers erbij (bij kinderen 1 begeleider), geen snotneuzen of ziekteverschijnselen etc. Hierover informeren we u telefonisch.

De openingstijden zullen dus wijzigen, maar voor spoed kunt u dus altijd terecht! Durf te bellen bij twijfel!!!

Voor verzetten van afspraken en/of andere vragen kunt u ons mailen of bellen op de volgende tijdstippen:

Maandag t/m donderdag van 9.00-11.00 uur en 14.00-17.00 uur.

De praktijk is in principe dus alleen TELEFONISCH geopend.

Kom a.u.b. niet langs in de praktijk! Alles moet de komende tijd zoveel mogelijk telefonisch of per mail.

Gezien ook de drastische verandering in de agenda en de personeelsbezetting kan het zijn dat er een wachttijd is telefonisch en dat we per mail ook niet altijd direct antwoord kunnen geven.

Wij hopen op begrip

Wij houden de situatie goed in de gaten en bij nog meer wijzigingen zullen wij u berichten.

Vicky Papadopoulou
Team Ypelaar