Over ons

 

Al sinds de basisschool wist ik het al: ik wil tandarts worden! Mijn droom is inmiddels werkelijkheid geworden.

Na mijn studie Tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam en verschillende stages en dienstverbanden, ben ik erg blij en trots op mijn praktijk die hier, in de Ypelaar, staat.

In de afgelopen jaren is de praktijk gegroeid, hebben wij een flinke facelift ondergaan, maar zijn onze identiteit niet verloren. Ons team kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht die aan ieder gegeven wordt. Wij besteden veel zorg aan u, maar ook aan de uitvoering van deze zorg. Nummertjes kennen wij hier niet! Samen met u stellen we een juist en eerlijk behandelplan op.

In de praktijk wordt naast de Algemene tandheelkunde tegenwoordig ook specialistische Tandheelkunde zoals Implantologie en (simpele) Orthodontie uitgevoerd. Wij hebben tevens veel ervaring in het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Voor Esthetische tandheelkunde bent u ook hier aan het juiste adres.

Wij streven hierbij altijd de hoogst haalbare kwaliteit te behalen. Naast de beste materialen hebben wij daarom geïnvesteerd in moderne apparatuur die niet in elke praktijk te vinden zijn. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn de microscoop en een 3D röntgen apparaat.

U bent van harte welkom!

Vicky Papadopoulou

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag

null

Groot Ypelaardreef 161

4834 HC Breda

null

Telefoon:

Ma/Wo/Do 8.00 - 17.00 uur, Di 8.00 - 21.00 uur, Vr 8.00 - 16.00 uur