Tarieven en Nota’s

 

Uw nota is opgebouwd uit een aantal codes waaraan een tarief gekoppeld is. Vanaf januari 2013 zijn de tarieven weer wettelijk bepaald door de NZa. Via de volgende link kunt u naast de prijs ook een omschrijving van elke code zien.

Tarieven 2020: klik hier

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen van onze rekeningen deels uitbesteed. Intelly is het bedrijf dat ons hiermee ontlast. Zij sturen de nota eerst naar uw zorgverzekering. Voor het deel van de nota, dat wat niet vergoed word, ontvangt u een eventuele (rest)nota thuis. Indien u niet wilt dat de rekening aangeboden word bij uw verzekering horen we het graag.

U zult echter niets merken van de tussenkomst van dit bedrijf. Onze praktijkgegevens staan namelijk op alle nota’s, omdat zij er alleen zijn voor de verwerking van de administratie. Mochten er vragen zijn over de nota’s/ de behandeling die plaatsgevonden heeft zijn wij namelijk het aanspreekpunt. Mocht er een restbedrag over blijven dan zal deze naar u gefactureerd worden.

Als u niet verzekerd bent hebben wij het liefst dat de nota direct per pin of contant wordt betaald. Van ons krijgt u de nota mee als bewijs van betaling.

Voor grote en uitgebreide behandelingen zullen wij vooraf een begroting maken, die u voor de start van de behandeling dient te ondertekenen voor akkoord. Soms kan er een aanbetaling van techniekkosten gevraagd worden. Wat u precies vergoed krijgt, kunt u zelf navragen bij uw zorgverzekering. Dit kunt u terugvinden in uw polis, maar ook door telefonisch contact met ze.

 

Omdat wij verplicht zijn dit kenbaar te maken

 

Werkwijze facturatie

 

– 1ste nota per mail, indien niet bekend per post, betalingstermijn van 21 dagen

– 1ste betalingsherinnering per post, geen herinneringskosten, betaalverzoek binnen 14 dagen

– 2de betalingsherinnering per post, geen herinneringskosten, betaalverzoek binnen 14 dagen

– laatste betaalherinnering per post, betaalverzoek binnen 14 dagen

Indien er na de laatste, de derde, betalingsherinnering geen tijdige betaling is ontvangen word de nota doorgestuurd naar Medicas Incassobureauen komen er minimaal 40 euro aan kosten bij.

Voor de betalingsvoorwaarden van Medicas klik hier.

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag

null

Groot Ypelaardreef 161

4834 HC Breda

null

Telefoon:

Ma/Wo/Do 8.00 - 17.00 uur, Di 8.00 - 21.00 uur, Vr 8.00 - 16.00 uur